Special Lemon Fruits Cleansing

125 ml

Pastrues me Limon

Kjo është pastrues shkumues që pastron thellësisht dhe penetron në lëkurë, duke hequr papastërtitë, yndyrën e tepërt, pa acaruar lëkurën dhe duke ruajtur lagështinë në lëkurës. Falë ekstrakteve natyrale të limonit, të kastravecit, të grejpfrutit, duke e bërë lëkurën të pastër dhe plotë shkëlqim.

Shkumuesi heq qelizat e lëkurës së vdekur, tkurrjen e poreve, largimin e yndyrës së tepër dhe papastërtitë. Ajo është pa përmbajtje parabeni, pa sulfate, pa pigment, pa silikoni dhe pa vaj mineral për kujdesin natyral të lëkurës.

Përdorimi: Lagni fytyrën me ujë dhe vendosni në duar një sasi të vogël të xhelit. Përhapeni në të gjithë fytyrën, në zonën e qafës dhe pjesës së nofullave.

Per fytyren