Special Peach Fruits Cleansing

125 ml

Pastrues me Pjeshkës

Ky produkt shkumon dhe pastron në mënyrë të shkëlqyer lëkurën, duke e hidratuar dhe zbutur lëkurën pa e tharë atë. Ekstrakti i pjeshkës njëtrajtëson tonin e lëkurës, I jep elasticitet dhe e mban lagështinë, duke e mbrojtur lëkurën nga mjedisi i jashtëm.

Shkumuesi heq qelizat e lëkurës së vdekur, tkurrjen e poreve, largimin e yndyrës së tepër dhe papastërtitë. Ajo është pa përmbajtje parabeni, pa sulfate, pa pigment, pa silikoni dhe pa vaj mineral për kujdesin natyral të lëkurës.

Përdorimi: Lagni fytyrën me ujë dhe vendosni në duar një sasi të vogël të xhelit. Përhapeni në të gjithë fytyrën, në zonën e qafës dhe pjesës së nofullave.

Per fytyren