Blueberry Fruits Cleansing

125 ml

Pastrues me Boronicë

Ky produkt shkumon dhe pastron në mënyrë të shkëlqyer lëkurën, duke e hidratuar dhe zbutur lëkurën pa e tharë atë. Ekstakti I boronicës ka veprim antioksidant të fuqishëm, do të ruaj lagështirën dhe ka një efekt parandalues ndaj linjave të lehta dhe rrudhave.

Shkumuesi heq qelizat e lëkurës së vdekur, tkurrjen e poreve, largimin e yndyrës së tepër dhe papastërtitë. Ajo është pa përmbajtje parabeni, pa sulfate, pa pigment, pa silikoni dhe pa vaj mineral për kujdesin natyral të lëkurës.

Përdorimi: Lagni fytyrën me ujë dhe vendosni në duar një sasi të vogël të xhelit. Përhapeni në të gjithë fytyrën, në zonën e qafës dhe pjesës së nofullave.

Per fytyren