HINIJINI 59 DHARMA Mask Pack

25 ml

Maskë me Ekstrakt Kërmilli dhe Vajin e Kalit

Përbërësi shumë i koncentruar i vajit të kuajve dhe përbërësi i mukozës së kërmillit ndihmon në përmirësimin e lëkurës në mënyrë efektive dhe përbërësit e ndryshëm të bukurisë që përmbahen në fletë absorbohen në lëkurë me butësi. Ju mund ta përdorni atë në çdo kohë, lehtësisht dhe në mënyrë të përshtatshme. Ajo formon një shtresë mbrojtëse mbi lëkurën e ndjeshme nga ndryshimet mjedisore, lëkura mban lagështi dhe ushqimin, e bën lëkurën më të shëndetshme dhe elastike. Gjithashtu, shtimi i adenosinës është një përbërës anti-rrudhë, jep efekte në përforcimin e elasticitetit dhe përmirësimin e rrudhave të imta. Nëse aplikoni maskën kur lëkura juaj është e thatë, do të ketë një efekt të shkëlqyeshëm, duke depërton thellë në lëkurën tuaj të lodhur. Ju mund të merrni efektin hidratues gjithë natën edhe pas largimit të maskës së saj.

Përdorimi: Lani fytyrën tuaj.  Hapeni maskën në mënyrë të barabartë në të gjithë fytyrën.Mbajeni për 20 deri në 30 minuta. Më pas hiqeni fletën e pambuktë dhe më pas masazhoni fytyrën. Mos e shpëlani fytyrën pas heqjes së fletës.

Per fytyren