Pore-Less Clear Cleansing Oil

200 ml

Vaj Pastrues per Reduktimin e Poreve

Ky pastrues është formuluar për t'u shpërndarë lehtësisht nga uji, për të pastruar thellësisht poret nga papastërtitë dhe për të hequr tërësisht cdo gjurmë të makeup-it. E pasur me vajin e sojës që përmban vitaminë E, A dhe B për të ushqyer, rivitalizuar dhe për të hidratuar lëkurën.

Gjithashtu, produkti përmban vajra bimorë të ndryshmë si: vaji I jojobës, vaji agulices, vajin e makadamias, vajin e arganit, vajin e camellia hidratuar, për t’I kthyer lëkurës elasticitetin dhe redukton dukjen e poreve, I tendos ato, duke e bërë lëkurën tuaj të duket vitale, të shëndetshme dhe plot freski. Produkti përmban dhe vajin e portokallit për të zbardhur lëkurën dhe për të rikthyer shkëlqimin, për një lëkurë të qartë dhe të shëndetshme

Përdorimi: Aplikoni një sasi të produktit, duke e përhapur në formë masazhi në gjithë fytyrën dhe zonën e qafës dhe përgjatë nofullës. Me një sasi të vogël uji, vazhdoni masazhin derisa pastruesi bëhët në ngjyrën e qumëshiti. Shpëlajeni lëkurën me ujë të vakët.

 

Per fytyren