Snail Repair Cleansing Serum

200 ml

Serum Pastrues me Ekstrak Kermilli

Produkti permban surfikant hidrofilik që ekstraktohet nga vaji i sojës, dhe ka efekt të shkëlqyer për të pastruar lëkurën. Përbërësi i mucinës në mukusin e kërmillit, acidit hialuronik dhe përbërësin e acidit poliglutamik të nxjerrë nga soja e fermentuar e tendos dhe unifikon lëkurën, redukton lehtësisht  papastërtitë  dhe gjithashtu hidraton thellësisht lëkurën. Serumi heq papastërtitë, rigjeneron lëkurën, mban lagështirën në lëkurë , duke I kthyer vitalitetin dhe freskinë lëkurës tuaj!

Përdorimi:

  1. Hidhni një sasi të përshtatshme të produktit mbi pëllëmbë dhe pastroni fytyrën tuaj, duke e përhapur në formë masazhi.
  2. Kur e përdorni produktin si serum, pasi të keni larë fytyrën tuaj, aplikoni një sasi të vogël në një disketë pambuku dhe përhapeni në të  gjithë fytyrën dhe qafën.

Per fytyren