Honey Nuts DoraLife

Përzierje Mjalti me Fara dhe Fruta të Thata

Një përzierje e mjaltit me kikirikë, fiq të thata, bajame, fistikë, lajthi, arra dhe farat e susamit.
Arra janë një burim i pasur i yndyrave të pangopura, të cilat ndihmojnë në zvogëlimin e kolesterolit të keq në favor të kolesterolit të mirë, duke parandaluar sëmundjet vaskulare. Ata janë një burim i shkëlqyer i vitaminës E, që ndihmon funksionet neurologjike dhe është një antioksidant dhe burim energjie.
Hidhni një lugë në jogurt për një mëngjes të veçantë.

Per shendetin