Milk Thistle Liquid Extract Destek

100 ml

Ekstraki i Lule Gjemb Gomarit

Fara gjembgomari është miku më i mirë i mëlçisë që e mbron nga toksinat dhe riparon qelizat e dëmtuara. Ekstrakti i kesaj bime është përdorur më shpesh për çrregullime të mëlçisë, duke përfshirë dëmtim të mëlçisë të shkaktuar nga kimikatet, barnat, helmimi nga kërpudhat, dëmtimi nga verdhëza, sëmundjet kronike inflamatore të mëlçisë, ceroza e mëlçisë dhe hepatitet kronike B dhe C. 

  • Rrit sasinë e tëmthit.
  • Përmirësojnë funksionin e mëlçisë.
  • Ul temperaturën e lartë.
  • Ndihmon në kurimin e sëmundjes së verdhëzës.
  • Ndihmon në tretjen e gurit të tëmthit.
  • Ndihmon në qetësimin e acarimit të mëlçisë.
  • Kuron majasëllin e ngërçet në vena.

Nuk përmban alkool, sheqer, gluten dhe ngjyrues. Doza e rekomanduar e marrjes së përditshme:

30 pika përdoren 1-2 herë në ditë.
30 pika (1/2 lugë çaji)
60 pika (1 lugë çaji)

Mos kaloni pjesën e rekomanduar ditore. Konsultohuni me mjekun tuaj gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, ose nëse keni sëmundje ose merrni ilaçe.