Vitasol Omega 3

100 ml

Vaj Peshku

Përbërja: Omega 3, Vitamia A, C, D, E, B1, B2, B3 dhe B6,ka shije portokalli.

Vetitë Shëruese:   

  1. Ndihmon në zhvilliminh e trurit të fëmijës.
  2. Përforcon imunitetin në përgjithësi.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke, vazhdohet kështu deri në normalizimin e plotë të gjendjes..