Agromax Carob Extract Destek

100 ml

Suplement Ushqimor me Ekstraktin e Karobit

Pema e karobit ka fruta që duken si një dardhë me ngjyrë kafe të errët. Karob është një zëvendësues i ëmbël dhe i shëndetshëm për çokollatën. Përdorimi i tij për përfitime shëndetësore daton që 4000 vjet Greqisë së lashtë.

Shtimi I ekstraktit të karobit në dietën tuaj ushqimore mund t'ju japë shumë përfitime shëndetësore. Meqë karobi është I pasur në fibra dhe nuk ka kafeinë, është ideale për njerëzit me presion të lartë të gjakut. Sasia e ulët e sheqerit dhe yndyrës gjithashtu e bën atë një shtesë ushqimore  ose zëvendësim për çokollatë për njerëzit që dëshirojnë të humbin peshë. Nivelet e larta të vitaminave, siç janë vitaminat A dhe B-2, janë të mira për shëndetin tuaj të lëkurës dhe të syve. Ekstrakti I karobit  mund të iu ndihmojë:

  1. Ul kolesterolin.
  2. Zvogëloni rrezikun e sëmundjeve të zemrës.
  3. Lehtëson irritimin e stomakut.
  4. Trajton diarrenë.

Përdorimi: Rekomandohet tre herë në ditë, një lugë (5 ml) për fëmijët të moshës 4-10 vjeç dhe dy lugë në ditë për fëmijët 11 vjeç e lart (10ml) rekomandohet. Shkundeni para përdorimit. Mos e tejkaloni pjesën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk mund të zëvendësojnë ushqimin normal.

Per shendetin