Grape Seed Oil Destek

250 ml

Vaj i Farave te Rrushit

Vetitë shëruse:

 • Zvogëlon rrezikun e prekjes nga sëmundjet e zemrës, forcon muret e kapilarëve të gjakut dhe pengon dobësimin e tyre, pakëson proteometabolizimin, si dhe mban larg me njëra tjetrën pllakëzat e gjakut çka pakëson mundësinë e prekjes nga trombozat.
 • Ul kolesterolin.
 • Përmirëson shqetësimet që kanë të bëjnë me insufiçensat kronike venoze, flebitin, varikozën (variçet) dhe retinopatinë tek diabetikët. 
 • Lehtëson çrregullimet limfatike të venave që shoqërojnë reciprokisht periudhën para ciklit menstrual si p.sh: sëmundjet që kanë të bëjnë me gjirin, ndryshimi në peshë, fryrjet e barkut,dhimbje të legenit dhe çrregullime të tjera venoze në këmbë.
 • Trajton artritin.
 • Përdoret për trajtimin e këmbëve të diabetikëve.
 • Siguron mbrojtjen e qelizave të sistemit imunitar nga oksidimi dhe përforcon reagimin e qelizave limfatike.
 • Mbron sipërfaqen e stomakut nga radikalet e lira.
 • Pakëson rrezikun e prekjes nga ulçëra e stomakut.
 • Rënditet në grupin e antioksidantëve, nxit dhe ruan njëkohësisht elasticitetin e lëkurës.
 • Zvogëlon ose parandalon edemat në rast dëmtimesh, traumash apo shembjesh.
 • Qartëson dhe pastron shikimin, duke i mundësuar një efikasitet shikimi më të lartë në errësirë apo pas ekspozimit ndaj dritës së fortë.
 • Përdoret në rastet e alergjisë si pasojë e shtimit të nivelit të vitaminës C nëpër qeliza dhe për lehtësimin e alergjisë e cila reagon ndaj reagentëve të Hestaminës.
 • Është i dobishëm për arteriosklerozën.
 • Ruan elasticitetin e lëkurës, pakëson rrudhat dhe ngadalëson pleqërinë.

Doza : Një lugë e madhe [gjelle] nga vaji i farërave të rrushit dy herë në ditë mëngjes dhe darkë pas buke, duke u përziër me një gotë çaji, qumështi apo lëng natyral, deri në normalizimin e plotë të gjëndjes.

 

Per shendetin