Epimedium Herbal Mixture Paste (230gr)

0 ml

Përzierje Herbale për Meshkuj dhe Femra

Epimedium Macun është një produkt natyral organik 100% natyror. Ajo ofron rezultate të ngjashme me ilaçet kimike dhe nuk ka efekte anësore. Kjo madje lehtëson rrezikun, stresin dhe efektet e mundshme negative nga pilula e famshme blu.

 • Rrit epshin, dëshirën seksuale dhe nxitjen e seksit.

 • Bëjeni atë( femrën) të lumtur në shtrat.

 • Bëjeni atë(mashkullin) të ndihet si mbreti i xhunglës.

 • Orgazma më e fortë.

 • Aftësia për të kryer marrëdhënie dhe pas orgazmës.

 • Rritja e vetëbesimit në krevat.

Efektet ndaj burrave:

 1. Produkti ndihmon që të sjellë një forcë ereksioni shumë të fortë mashkullor.
 2. Kuron ejakulacionin e parakohëshme dhe vonimin e ejakulacionit.

 3. Nxitja dhe rritja e fuqisë seksuale.

 4. Përmison spermën.

 5. Ndihmon në rritjen e numrit të marrëdhënieve seksuale.

Efektet ndaj grave:

 1. Provon efekt brenda vetëm 45 minutave.
 2. Tendos  vaginën.

 3. Kënaqësi dhe rehati gjatë seksit.

 4. Ndihmoni në reduktimin e frikës dhe ankthit.

 5. Rrit epshin tek femrat.

 6. Rritja e sekretimit të estrogjenit.

 7. Rrit ndjeshmërinë në pikën G.

Përdorimi: Një orë përpara marrëdhënies, mundësisht me stomak bosh dhe deri në 3 herë në javë. Efektet do të zgjasin për 48 orë.

Doza: 1 lugë kafeje (5 gramë) pas përzierjes së pastës, pini shumë ujë ose qumësht.

Kujdes: Nuk rekomandohet për persona me tension të lartë ose për personat që kanë probleme me zemrën.