Ginger Herbal Mixture Paste(400gr)

0 ml

PĆ«rzierje Herbale me Xhinxher

Ky kombinim është një paste anti-inflamatore që ju mund ta shijoni me një çaj të ngrohtë ose të përzier me qumësht, për të fuqzuar sistemin tuaj imunitar.

Përbërsit: Mjaltë, fara rushi, xhinxher, kanellë, turmerik, karafil, trëndafil i egër, vaj euktaliptusi, vaj menteje, rrënjë jamballi.

Përdorimi: Një lugë caj, në mëngjes esëll dhe një lugë caj në darkë përpara buke, të përzier në ujë, caj ose qumësht sipas dëshirës.