Camellia Moisture Oil

11 ml

Vaj Kamelia

Vaj I Kamelias përftohet nga farat e lules së kamelias, e cila rritet ne Tongyoung, Korea. Kjo bimë ndihmon në mbajtjen e lagështirës në lëkurë.

Përmban acid oleic, që është i ngjashëm me indet e trupit, i cili ndihmon në bllokimin e rrezeve ultravioletë dhe efektive ndaj problemeve të lëkurës, si dermatit atopic dhe infeksione të lëkurës.

Mund dhe ta përzieni me kremra të tjera (me BB Cream) dhe ajo do të absorbohet në lëkurë.

Për flokët :Aplikoni disa pika tek majat e flokëve (sigurohuni që flokët tuaj janë të thatë).

Për fytyrën: Aplikoni disa pika në pëllëmbën tuaj, pastaj përhapeni butësisht në të gjithë fytyrën tuaj, në formë masazhi.