Argan Moisture Oil

10 ml

Vaj Argani

Është vaj 100% natyral nga bërthama e arganit.

Ky vaj ndihmon në parandalimin e problemeve të lëkurës, është anti- rrudhë dhe hidraton itensivisht lëkurën tuaj.

Vaji I arganit përbëhet nga 80% acid yndyror të pangopur, vaj yndyror dhe acid linoleik. Përmbajtja e pasur me vitamin E, ka bërë që ky vaj të gjej përdorim të gjerë në kozmetikë, duke e mbajtur lëkurën të butë dhe elastike, e hidraton thellësisht duke parandaluar tharjen e saj. Gjithashtu vaji I arganit parandalon problemet e lëkurës dhe është një vaj antti-rrudhë fantastik.

Përdorimi:

Hidhni një ose dy pika në pëllëmbën tuaj dhe përhapeni në fytyyrë, në formë masazhi.