59 Dharma Scoria bubble Mask Hinijini

100 ml

Maskë me Flluska me Ekstrakt Kërmilli dhe Vaj Kali

Maska me flluska është një maskë efektive në pastrimin e poreve, pikave të zeza, përthithjen e sebumit të tepërt dhe redukton tharjen dhe acarimin e lëkurës.

  • Pastruesi kthehet në flluska në momentin që e vendosni në lëkurë, duke bërë pastrim të thellë nga papastërtitë.
  • Një forcë e fortë absorbuese pastron papastërtië në lëkurë dhe pastron poret.
  • Lëkura juaj do ndihet më e butë, më e pastër dhe plot shkëlqim.

Përdorimi:

1) Vendosni një sasi të përshtatshme të produktit në lëkurë të thatë.

2) Kur shfaqen flluskat, përhapeni produktin në formë masazhi dhe pastaj lani fytyrën me ujë të vakët në 15-20 minuta. Nëse doni pastrim më të thellë të poreve, kur flluskat shfaqen, lageni dorën me ujë dhe masazhoni fytyrën tuaj për 2 ~ 3 minuta. Do të maksimizojë efektin e saj.

Per femra