Hinijini 59 Return Mask

Maska tendos epidermën dhhe e bën lëkurën elastike. Ajo forcon të gjithë lëkruën dhe e tendos fort atë. Ndihmon që konturet e fytyrës tuaj, të jenë më të theksuara.

  • Redukton rrudhat në fytyrë.
  • E tendos fort lëkurën dhe I jep elasticitet.
  • Purifikon lëkurën dhe e mban të shëndetshme.

Përdorimi:

  1. Vendosni ampulën në ujë të ngrohtë për 30-40 sekonda.
  2. Vendosni kupën tek pjesa e filtererit tek ampula. (kupa e vogël vjen bashkë me ampulat)
  3. Më pas, ndani filterin nga ampula dhe hiqni pjesën e filterit nga kupa me kujdes.
  4. Vendosni sërisht kupën tek ampula dhe përhapeni produktin në të gjithë fytyrën.
  5. Pas 15 minutash, shpëlajeni fytyrën me ujë të vakët.

Kujdes: Pasi ta përdorni kupën, lëreni pak në ujë të ngrohtë që të pastrohet nga produkti dhe përdoreni sërisht.

Per femra