Forever Bright Aloe Vera Toothgel

130 ml

Pastë Dhëmbësh me Aloe Vera

Veprimi i trefishtë: Zbardhues, Parandalon kavitetin e dhëmbëve dhe qetësues për mishrat e dhëmbëve.

Formula unike e kësaj paste kombinon aloe vera organike me një përzierje komplekse të ekstrakteve bioaktive të bimëve organike. Kjo pastë dhëmbësh  I jep gojës freski dhe largon aromën e pakëndshme, duke lënë dhëmbët të pastër dhe natyrisht të bardhë.

Per trupin