Activated Charcoal Teeth White ( 30 gr )

Karkaolë për Zbardhimin e Dhëmbëve


Pastrimi i dhëmbëve me karkaolë të aktivizuar, pastron dhëmbët nga njollat dhe humbja e ngjyrës natyrale nga sipërfaqja e dhëmbëve tuaj, për t’iu kthyer sërisht buzëqeshjen dhe bardhësinë atyre. Është një 100% e natyrale dhe bimore . Nuk përmban suplemente shtesë dhe dëmtues për dhëmbët.

Pluhur i aktivizuar i qymyr druri është një produkt, I cili është I njohur për shumë përdorime te ndryshme. Qymyr Druri, ndër shekuj ëshhtë njohur për vetitë e pabesueshme të adsorpimit, e përdorur për të përthithur toksinat dhe kimikatet në miliona poret e saj të vogla.

Ky produkt është i përshtatshëm edhe për ata me dhëmbë të ndjeshëm dhe mishrat e dhëmbëve.

Përdorimi: Vendosni një majë pluhuri në pëllëmbën e dorës dhe vendosni një furçë dhëmbësh të lagur në pluhur. Pastroni dhëmbët për një deri në dy minuta dhe më pas shpëlani gojën. Pastroni sërisht dhëmbët për të larguar mbetjet. Përdoreni dy herë në ditë për rezultatet më të mira.