Sun Cream Factor 50+

250 ml

Krem kundra diellit me SPF 50+

Ky krem ​​mbron lëkurën nga rrezet e diellit të dëmshme UVA + UVB. Mund të përdoret për lëkurën me ndjeshmëri ekstreme ndaj diellit dhe llojet më të zakonshme të intolerancës së diellit si:

  • Problemet me pigmentim.
  • Plagët e shtatzënisë.
  • Fotosenzibilizimi i induktuar nga droga.
  • Plagët.

Kremja nuk përmban ngjyrues dhe aromë. Është gjithashtu rezistencë ndaj ujit.
Përdorimi: Aplikoni një orë para ekspozimit të diellit dhe përsërite çdo tre orë gjatë ekspozimit ndaj rrezeve të diellit.