Gold Peel-Off Mask Firming

125 ml

Maska me Tërheqje për Elasticitet

Maska me Tërheqje për Elasticitet të lëkurës është e pasur me ekstraktin e kafeinës dhe pemës së dragoit, bën tërheqje të lëkurës, duke reduktuar linjat e lehta dhe rrudhat,redukton pamjen e poreve, I jep elasticitet, vitalitet dhe rikthen shkëlqimin fytyrës tuaj.

Përdorimi: Aplikoni një shtresë të trashë dhe të njëtrajtshme të maskës në fytyrë të thatë. Shmangni zonën e syve, të vetullave, pjesën e qimeve dhe buzët. Lëreni për 20-25 minuta derisa të jetë tharë plotësisht dhe më pas, me kujdes,  tërhiqeni. Shpëlajeni fytyrën me ujë të ngrohtë. Përdoreni një ose dy herë në javë.

Kujdes:

  1. Është vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni konntaktin me pjesën e syve.
  3. Nëse iu irriton lëkurën, mos e përdorni sërisht.
  4. Mbajeni larg fëmijëve dhe ruajeni në temperaturë dhome.

Per femra dhe per meshkuj