Sidër I Bluar

100 gr.

Përbërja: 100% Sidër i Bluar.

Vetitë Shëruese:

  1. Kundër magjisë.
  2. Kundër syrit të keq.
  3. Kundër hyrjes së xhindit në trup.
  4. Kundër gjendjes së keqe shpirtërore.
  5. Kundër stresit.
  6. Kundër gjendjes së keqe mendore.

Përdorimi:  Një qese 100 gr Sidër të bluar me një qese 100 gr Shebe e përzier hidhet në 1.5 litra ujë, përzihet mirë dhe lahet I sëmuri me këtë përzierje midis orës 15 dhe 18, për cdo ditë për 10 ditë rresht. Përdoret në këtë mënyrë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Per trupin shendetin