Janesun

100 gr.

Përbërja: 100% Janesun.

Vetitë Shëruese:

  1. Kundër kapsllëkut dhe kolitit.
  2. Kundër djersitjes.
  3. Eliminon sekrecionet që ndodhen në trup.
  4. Eliminon gazërat.
  5. Përmison dhimbjet në stomak.
  6. Ndihmon shtimin e qumështit tek gjidhënëset.

Përdorimi: Një lugë caji Janesun zihet, kullohet dhe pihet dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, deri në normalizimin e plotë të gjendjes

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.