Kisti Indian

100 gr.

Përbërja: 100%Kist Indian.

Vetitë Shëruese:

  1. Qetëson Kollën.
  2. Aktivizon memorien.
  3. Eliminon gazërat.
  4. Tretë ushqimin.
  5. Ul temperaturën e lartë në trup.
  6. Kundër migrenës.
  7. Kundër bronkitëve kronikë.
  8. Kundër bajameve kronike.

Përdorimi: Një lugë caji Kist Indian zihet, kullohet dhe pihet dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, deri në normalizimin e plotë të gjendjes

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.