Senut

100 gr.

Përbërja: 100% Senut.

Vetitë Shëruese:

  1. Kundër sëmundjeve të stomakut dhe aciditetet e tij.
  2. Eliminon sekrecionet.
  3. Rregullon trajtin e tretjes.
  4. Kundër ulcerës së stomakut.
  5. Përmison hemoroidet.
  6. Qetëson Kollën.

Përdorimi: Një lugë caji Senut zihet, kullohet dhe pihet dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, deri në normalizimin e plotë të gjendjes

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.

Per shendetin