Polen Blete

100 gr.

Përbërja: 100% Polen Blete.

Vetitë Shëruese:

  1. Fuqizon sistemin imunitar.
  2. Përmban vitaminë C.
  3. Ndihmon sistemin imunitar.
  4. Ndihmon për të patur një lëkurë të shëndetshme.
  5. Forcon kockat dhe lehtëson artritin.
  6. Ndihmon për të patur një kujtesë sa më të gjatë.
  7. Ndihmon në zhvillimin e fëmijëve.
  8. Kundër infeksionve në mushkëri.
  9. Kundër depresionit dhe lodhjes nervore.
  10. I dobishëm kundër anemisë.

Përdorimi: Një lugë kafeje Polen Blete një herë në ditë në mëngjes pas buke, deri në normalizimin e plotë të gjendjes

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.

Per shendetin