Boronica Zezë

100 gr.

Përbërja: 100% Boronicë e Zezë.

Vetitë Shëruese:

  1. Ngadalëson plakjen e parakohëshme.
  2. Përmison memorien.
  3. Kundër yndyrnave dhe kolesterolit.
  4. Forcon zemrën dhe përmison qarkullimin e gjakut.
  5. Antioksidant I fuqishëm.

Përdorimi: Një lugë kafeje nga boronica e zezë, pihet dy herë në ditë mëngjes dhe darkë pas buke, përdoret deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.

Per shendetin