Zenxhebil I Bluar (Ginger)

100 gr.

Përbërja: 100% Zenxhebil I Bluar.

Vetitë Shëruese:

 1. Përmison qarkullimin e gjakut.
 2. Mënjanon gazrat.
 3. Mënjanon gurët në fshikëzën e urinës.
 4. Kundër vjelljes.
 5. Tretë ushqimin.
 6. Përshpejton mardhëniet seksuale.
 7. Qetëson kollën, bajamet dhe tiroidet.
 8. Eliminon sekrecionet.
 9. Ndihmon shikimin.
 10. Për mbylljen e kohëpaskohëshe të mëlcisë.
 11. Shëron bronkitet kronike etj…

Përdorimi: Një lugë caji Zenxhebil zihet, kullohet dhe pihet dy herë në ditë, mëngjes dhe darkë pas buke deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.

Per shendetin