Habe Shadi

100 gr.

Përbërja: 100% Habe Shadi.

Vetitë Shëruese:

  1. Pastron kanalin urinar.
  2. Kundër infeksioneve.
  3. Përmison urinimin e vështirësuar.
  4. Kundër gazrave.
  5. Kundër virusve dhe bakterieve në përgjithësi.
  6. Lehtëson ciklin menstrual.

Përdorimi: Një lugë caji Habe Shadi zihet, kullohet dhe pihet dy herë në ditë, mëngjes dhe darkë deri në normalizimin e plotë të gjendjes

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.

Per shendetin