Boronica Kuqe

100 gr.

Përbërja: 100% Boronicë e Kuqe.

Vetitë Shëruese:

  1. Rregullon metaolizimin dhe sistemin nervor.
  2. Ndihmon në problemet me veshka.
  3. Parandalon sëmundjet e traktir urinar.
  4. Redukton rrezikun e inflamacioneve.

Përdorimi: Një lugë kafeje nga boronica e kuqe, pihet dy herë në ditë, mëngjes dhe darkë pas buke, përdoret deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë, larg lagështirës.

Per shendetin