Farat e Linit

100 gr.

Përbërja: 100% Fara Lini.

Vetitë Shëruese:

  1. I pasur me vaj Omega 3.
  2. Përmban sasi të mëdha të fibrave dhe kaliumit.
  3. I dobishëm për memorien.
  4. Forcon kockat.
  5. I dobishëm për frymëmarrjen.
  6. Shton prodhimin e energjisë.
  7. Mbron nga sëmundjet kardiovaskulare
  8. Kundër kancerit të gjirit.
  9. Parandalon reumatizmën.
  10. Për kurimin e ekzemës dhe psoriasis

Përdorimi: Një lugë caji fare lini zihet, kullohet dhe pihet dy herë në ditë mëngjes dhe darkë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të ruhet në ambjente të thatë larg lagështisë.