Hair Gel with Brilliantine

300 ml

Xhel Flok√ęsh me ProVitamin√ę B5

Xheli për stilim përbëhet nga provitamin B5, e cila krijon një shtresë mbrojtëse që mbron dhe hidraton flokët tuaj. Stilimi që krijoni për flokët qëndron në formën e saj për një kohë të gjatë. Përbërësit janë formuluar posaçërisht në përputhje me pamjen e dëshiruar që doni të krijoni dhe për kohëzgjatjen e saj.

Udhëzime: Aplikojeni në flokë të lagur me majë të gishtave tuaj.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Mbajeni larg fëmijëve.
  4. Ruajeni në temperaturë dhome.

Per meshkuj