Skin Relaxing Honey Mask

20 ml

Maskë Relaksuese me Mjaltë dhe Caj Jeshil

Përbërësit e ekstraktit të mjaltit që I japin shumë lagështi fytyrës, ndihmojnë në përmisimin e saj. Përbërësit e ndryshëm të ‘xhelatinës mbretërore’ dhe ekstrakteve të qumështit të dhisë që përmban fleta, përthithet në fytyrë butësisht dhe Mask Pack mund të përdoret në cdo kohë shumë lehtë. Formon një veshje mbrojtëse mbi fytyrën e ndjeshme ndaj ndryshimeve mjedisore dhe lëkura mban një lagështi dhe lëndë ushqyese duke u bërë kështu më e shëndetshmë dhe më elastike.

Për Bukuri që ja vlen të Krenohesh!

Per femra