Faifia Facial Essence Mask Pack Aloe Vera

20 ml

Maskë me esencë natyrale të Aloe Vera

Paketat e këtyre maskave janë në formën e pecetave të fytyrës dhe shërbejnë për të zgjidhur problemet e një lëkure të etur dhe i japin ndjenjën e freskisë. Përbërësit e nevojshëm ushqyes që përmbajnë pecetat e pambukut pa kimikate  përthithen nga lëkura lehtësisht. Kur lëkura ka nevojë për ushqim dhe hidratim mund të përdorni në cdo kohë këtë maskë në formë pecetash. Këto peceta e ushqejnë lëkurën duke formuar një membranë mbrojtëse në lëkurën  e ndjeshme te fytyrës. Këto janë produkte të një koncëpti të ri që na lejojnë ne ta mbajmë lëkurën të shëndetshme dhe elastike.

Me këtë maskë Ti gjithmonë je elastike!

Per femra