Snail Repair Sheet Mask Pack

23 ml

Maskë për Rigjenerimin e Lëkurës me Ekstrakte Kërmilli

jo maskë duke qenë se ka në përbërjen e saj mukozën e kërmillit, ndihmon shumë në përmisimin efektiv të lëkurës. Përbërësit e ndryshëm të bukurisë që përmban kjo maskë thithen butësisht nga lëkura.

Mund ta përdorni këtë maskë, sa herë që lëkura Juaj ka nevojë për lagështi ose ushqim, në cdo kohë. Maska formon një shtresë mbrojtëse në lëkurën tuaj e cila e mbron atë ndaj ndryshimeve klimaterike dhe kështu lëkura Juaj do të pajiset me ushqim dhe lagështi.

Me këtë maskë Ju do të keni lëkurë të Shëndetshme!

Per femra