Charcoal Repair Silk Pack

23 ml

Maskë për rigjenerimin e Lëkurës me Qymyr

Kjo maskë përmban përbërës nga qymyri I drurit të cilët kanë efekt maksimal në qetësimin e lëkurës. Celuloza e fletëve  të Bambusë shndëërrohet në mëndafsh duke e ushqyer, hidratuar dhe bërë më të shëndetshme lëkurën. Gjithashtu kjo maskë krijon një shtresë mbrojtëse mbi lëkurën, kur rritet tempertura e lëkurës në sipërfaqe ajo zgjeron poret dhe kjo bën që yndyra e tepërt të dalë nga lëkura duke e pastruar atë nga të gjitha papastërtitë.

Me këtë maskë Ju do të keni një fytyrë më të Pastër!

Per femra

Per fytyren