Pro-Amino Repair Silk Mask Pack

23 ml

Maskë për rigjenerimin e lëkurës me Tërshërë

Kjo maskë përmban protein tërshërë, e cila ka përbërjen unike të proteinës së lëkurës, aminoacidi këtu qetëson lëkurën e lodhur nga ndotja e mjedisit apo rrethanat e jashtme. Kjo maskë ushqen dhe I jep lagështinë e mjaftueshme lëkurës së thatë duke e bërë atë elastike dhe me shkëlqim intensive.

Me këtë maskë Ju do të jeni në Qendër të Vëmendjes!

Per femra

Per fytyren