Collagen Repair Silk Mask Pack

23 ml

Maskë për rigjenerimin e lëkurës me Kolagjen

Kjo maskë përmban ekstrakte kolagjeni me plot lagështi, të cilat nxisin aftësinë e ripërtëritjes së lëkurës së ekspozuar ndaj rrezeve ultraviolet për një kohë të gjatë. Po ashtu rrit intensivisht hidratimin e lëkurës në një kohë të shkurtër dhe e mban lëkurën tuaj elastike, të freskët dhe energjike.

Me këtë maskë Ju do të jeni gjithmonë Energjike!

Per femra

Per fytyren