Vita-Bright Repair Silk Mask Pack

23 ml

Maskë për Rigjenerimin e Lëkurës me Vitamina

Kjo maskë  përmban shumë  vitamina me lagështi të  cilat bëjnë  lëkurën e shndritshme duke e ushqyer dhe hidratuar atë. Gjithashtu kjo maskë bën lëkurën elastike, e ushqen atë  me qetësi dhe sharm.

Me këtë  maskë  Ju do të  jeni gjithmonë  Tërheqëse!

Per femra