Snail Reapir Goat Milk Pack

23 ml

Maskë Rigjeneruese me Qumësht Dhie

Kjo maskë përbëhet nga qumështi I dhisë që është shumë I ngjashëm me quumështin e nënës dhe gjithashtu ka dhe dhjamë kali dhe ekstrakte kërmilli që e bëjnë të butë lëkurën tuaj.

Gjithashtu kjo maskë ushqen dhe hidraton lëkurën e ndjeshme dhe të thatë, si dhe e bën atë elastike dhe me shkëlqim. Kjo maskë ndihmon edhe në zbardhjen e lëkurës dhe eleminimin e rrudhave.

Me këtë maskë Ju do të dukeni Perfekte!

Per femra