Facial SPA Snail Repair

20 ml

Maskë Hidratante me Mukusin e Kërrmillit

Duke qenë se përmban mukus kërmilli, përmison lëkurën në mënyrë efektive. Formon një shtresë mbrojtëse në lëkurën tuaj që është e ndjeshme ndaj ndryshimeve mjedisore dhe lëkura ushqyese të duhura. Do e bëj lëkurën tuaj më elastike dhe më të shëndetshme.

Për një bukuri Natyrale!

Per femra

Per fytyren