Facial SPA with Vitamin

20 ml

Mask√ę Hidratante me Vitamina

Maska me Vitamin C rrit kapacitetin e fytyrës për të  mbajtur lagështinë dhe e mban fytyrën elastike dhe të shëndetshme. Vitamina E siguron mbrojtje të shkëlqyer të antioksidantëve për riparimin nga dëmtimi I diellit.

Për një bukuri Natyrale!

Per femra