Facial SPA with Collagen

20 ml

Mask√ę Hidratante me Kolagjen

Kolagjeni është një protein e rëndësishmë e lëkurës. Kolagjeni e bën fytyrën të fortë dhe elastike.E bën fytyrën më të butë dhe më të re.

Për një bukuri Natyrale!

Per femra