Facial SPA with Green Tea

20 ml

Mask√ę Hidratante me Mbrojtje Antioksidante

Maska me Caj Jeshil siguron antioksidantë të fuqishëm dhe ngadalëson procesin e plakjes së  lëkurës. Qetëson dhe shëron lëkurën e tensionuar dhe ndihmon në parandalimin dhe riparimin nga dëmimi I diellit.

Për një bukuri Natyrale!

Per femra