Black Peel-Off Mask

50 ml

Maskë e Zezë me Të rheqe me Qymyr Dru Bambuje

Pastrimi i poreve dhe nga toksinat në  lëkurë, kjo maskë  me Qymyr Druri Bambuje, i cili është i njohur për aftësinë e pastrimit të  thellë dhe për të hequr toksinat e lëkurës nga poret, për të parandaluar çrregullimet, për të shëruar shenjat në  lëkurë  dhe për të mbajtur atë të shëndetshme dhe plot shkëlqim. Formula jonë e butë, e cila nuk e thanë lëkurën dhe ruan balancën e pH, nuk do të irritojë lëkurën pasi bën pastrim të  thellë të poreve, duke hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe vajin e tepërt dhe fytyra juaj do të duket e bukur, e butë dhe e freskët.

Për Bukuri që ja vlen të Krenohesh!

Per femra