Smoth Pore Care Nose Strip

3 ml

Maskë për zvogëlimin e poreve në pjesën e Hundës

Kjo është një fashë hunde e cila zvogëlon poret sipër hundës, duke larguar sekrecionet dhjamore dhe sekrecionet e fshehura. Gjithashtu përbërësit e vlefshëm që ka kjo maskë ruajnë lagështinë e lëkurës dhe heqin keratinën duke pastruar hundën tuaj dhe duke e bërë atë të duket më e shëndetshme dhe joshëse. Është e vlefshme për të gjitha llojet e lekurave.

Për një hundë gjithmonë të Pastër dhe Natyrale.

Per femra

Per fytyren