Dark Circle Thief Eye Patch

3 ml

Maskë Pastruese për Rrathët e Zinj

Kjo maskë përbëhet nga përbërës bukurie dhe kolagjeni të cilat ndihmojnë lëkurën tuaj të jetë sa më e shëndetshme. Gjithashtu e kthen atë nga një lëkurë e thatë, e lodhur, e djegur dhe e rraskapitur nga rrezet ultravjollcë gjatë ekspozimit për një kohë të gjatë në diell në një lëkurë të shëndetshme.

Ekstrakti I maskës është I përqendruar në një paketim natyral pambuku, e cila formon një shtresë mbrojtëse për lëkurat e ndjeshme. Ky efekt pastrues I maskës e bën lëkurën të shëndetshme dhe elastike.

Me këtë maskë Ju do të jeni gjithmon Natyrale!

Per femra

Per fytyren