Anti Wrinkle Black Eye Patch

3 ml

Maskë Anti-Rrudhë për Sy

Kjo maskë përbëhet nga përbërës bukurie dhe kolagjeni të cilat ndihmojnë lëkurën tuaj të jetë sa më e shëndetshme dhe pa rrudha.

Ekstrakti I maskës është I përqendruar në një paketim natyral pambuku, e cila formon një shtresë mbrojtëse për lëkurat e ndjeshme.

Ky efekt pastrues I maskës e bën lëkurën të shëndetshme dhe elastike.

Me këtë maskë Ju do të keni sy pa rrudha!

Per femra

Per fytyren