Slim V Fit Chin Care Patch

12 ml

Maskë për Ngritje të Gushës

Përbërësit kryesorë  të kësaj maske janë ekstraktet e aloe verës, te cilat zbusin lëkurën dhe e hidratojnë atë. Po ashtu ato e ndihmojnë në përtëritjen e qelizave tek lëkurat e ekspozuara ndaj rrezeve ultraviolet për një periudhë të gjatë dhe e hidratojnë lëkurën në mënyrë të shpejtë. Ekstrakti I maskës është I përqendruar në një paketim natyral pambuku, e cila formon një shtresë mbrojtëse për lëkurat e ndjeshme. Ky efekt pastrues I masës e bën lëkurën të shëndetshme dhe elastike.

Ju do të keni besim në Bukurinë Tuaj!

Per femra

Per fytyren