Moisture Elestic W line Breast Pack

20 ml

Maskë Hidratante dhe Elastike për Gjoksin

Është një produkt në formën e xhelit me përqendrim të lartë për gjoksin. Ka në përbërje të saj përbërësit e duhur që ushqejnë dhe I japin laagështinë e nevojshme lëkurës së gjoksit. Krijojnë në mënyrë të menjëhershme efektin ngjitës në lëkurë duke e ushqyer me lagështi të bollshme dhe duke I bërë gjinjtë më elastikë.

Rrit vitalitetin e linjave të gjirit të femrës dhe I bën ato të duken bukur dhe sharmante.Përbërësit të ndryshëm hidratues që ka kjo maskë I bëjnë gjinjtë të butë dhe elastic. Bëjeni gjoksin tuaj elastic dhe sharmant duke e aplikuar rregullisht këtë maskë.

Pikërisht kjo është Bukuria që të Mungon!

Per femra

Per trupin